viernes, 28 de febrero de 2014

FINEART - IGUALADA

Del 28 de febrer al 16 de març de 2014 es pot gaudir a Igualada de la segona edició del FINEART. Un certamen o participen més de 70 fotògrafs, amb una cinquantena d'exposicions. Entre elles les de l'Espai Experimental...

Espai Experimental és un taller creat des de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada Parlar de fotografia i parlar de les seves fotografies és un dels plaers que gaudeixen els participants d’aquest espai en cada una de les trobades. Fer-ho amb reflexió, esperit crític, buscant complicitats, i deixar fluir el vessant artístic és una manera de treballar que uneix.

Llibres d'autor

Espai Experimental presenta, en forma de llibre, petits projectes individuals de diverses temàtiques i estils. Ho fan així per a poder gaudir de la seva màgia comunicativa, amb el ritual d’obrir-los, passar pàgines, o bé desplegar-los. I descobrir el tacte, les textures, els colors dels papers, les tintes, la disposició de les fotos en el seu espai… Aquesta modalitat de presentar tots aquests elements és una forma més d’expressió i de comunicació.

Espai Experimental exposa al vestíbul del Museu de la Pell

No hay comentarios:

Publicar un comentario